Overnachten met extra's

Je overnachting een nog uniekere belevenis maken

Wil je tijdens je verblijf van extra gemak of spanning genieten? Dan bieden we extra mogelijkheden die je gemakkelijk kunt bijboeken.

 • Slaappakket voor 2 personen
  Voor de rondreizende vakantiegangers met weinig bagage bieden wij slaapspullen in het verblijf voor je aan. Wel zo gemakkelijk! Het slaappakket voor 2 personen bestaat uit een onderlaken, dekbedovertrek en 2 kussenslopen. Beschikbaar bij alle lodges.
  Kosten: €15,00 per boeking, 2 personen, persoon extra 7,50 euro
 • Overnachten meer dan 2 personen
  Het is mogelijk om voor maximaal twee personen bij te boeken. Een self-inflating matje met hoofdkussen worden verzorgt. Beschikbaar bij lodge Uitermeer steiger, lodge Uitermeer de Kreek heeft 2 extra vaste bedden.
  Kosten: €25,00 per persoon per nacht.
 • Ontbijtservice
  De dag met een vers gemaakt ontbijtje beginnen? Het ontbijt bestaat uit verse ingrediënten voor een oer-Hollands ontbijt.Beschikbaarheid bij lodge Uitermeer steiger en Uitermeer Kreek. Zie de locatie pagina voor afbeelding ontbijt.
  Kosten: €15,00 per persoon.
 • Honden
  Een trouwe vier-voeter die niet thuis kan blijven? Honden die meereizen zijn op twee van de drie lodges welkom!Beschikbaarheid bij lodge Uitermeer steiger en Uitermeer Kreek.
  Kosten: €7,50 per nacht.
 • Kano's
  Ben je een echte verkenner, waterrat of hou je gewoonweg van beweging? Boek een kano bij je overnachting(en) en ontdek de Vecht of de Loosdrechtseplassen per kano. Geniet van de vrijheid ieder moment het water te trotseren.Beschikbaar bij alle lodges (Uitermeer steiger, Uitermeer Kreek en Loosdrecht).
  Kosten: €40 per dag.