• Waterfront Loosdrecht

  Een eilandje voor jezelf? Met de Waterfront locatie "Loosdrecht" kan het! Even helemaal alleen in de rust van de natuur met niemand om je heen. Laat je verrassen en kies de avontuurlijke route door met een kano naar je slaapbestemming te gaan of kies voor meer comfort en laat je brengen met onze boot. Vaar je avontuur tegemoet!
  115 per night
 • Fort Uitermeer de Steiger

  Leven in de natuur naast een eeuwen oud fort genaamd Fort Uitermeer. Verblijf in "Fort Uitermeer aan de steiger". Een locatie waar je direct het water in springt of lekker op het droge blijft. Bereikbaar vanaf de Vecht maar ook vanaf het vaste land door een steiger. Gelegen op maar 15 minuutjes fietsen van het gezellige plaatsje Weesp.
  115 per night
 • Fort Uitermeer Kreek

  Heerlijk aan de waterkant in de natuur vind je de Waterfront Lodge "Fort Uitermeer in de Kreek", een unieke locatie voor een onvergetelijke overnachting. Geniet van de natuur, rust en het even weg gevoel. Bereikbaar vanaf het vaste land maar ook vanaf de rivier de Vecht. Perfect om met de boot of kano te bereiken.
  125 per night
 • Varend Loosdrecht verkennen

  Varend de kreken van Loosdrecht en Breukelen verkennen. Ben je een liefhebber van vissen, op het water zijn of gewoon romantisch er lekker op uit gaan, onze varende lodge is voor jouw/ jullie de ideale manier om de kreken van Breukelen / Loosdrecht te verkennen. Je verblijft in een semi open lodge, alle wanden kunnen omhoog gedaan worden. Laat je de ritsen dicht? Dan laat je je onderdompelen in de geluiden van de omgeving. Wil je niet varen? laat ons dan het vlot op een van de locaties brengen.
  400 200