Loosdrecht

IMG_4621

Eindeloze vergezichten

IMG_4546

met je eigen vlot naar je logeervlot

 

  • IMG_4621
    Heerlijk genieten op je vlot

 

 

 

 

Overnachten heerlijk aan de Loosdrechtse plassen in Loosdrecht. Even helemaal alleen in de kronkels van de plassen van Loosdrecht. Laat je verrassen en stap op bij onze haven en ga naar je bestemming. Je ontspant vanaf de haven van Loosdrecht met een kano naar je slaapbestemming of laat je brengen met onze boot, ga op avontuur op de Loosdrechtse plassen. Ga erop uit vanaf de haven en vaar je avontuur tegemoet! Je eigen vlot, ga voor een paar dagen het eco avontuur aan. Of blijf lekker in de haven genieten van je rust. Genieten op een kampeervlot. Wij doen het tijdens onze reis door het gebied, de Loosdrechtseplassen en het is geweldig. Overdag vaar je naar de leukste plekjes vanaf een mooie opstapplaats aan de Scheendijk of ergens langs de Plassen. ‘s Nachts geniet je van je fijne stek om te overnachten. Je kookt je potje en valt in slaap met het kabbelen van het water.

 

De Plassen van Loosdrecht en Breukelen dienen zich aan bij de oevers van de legakkers. Maak je natuur beleving compleet door kano te varen langs de legakkers van Breukelen en Loosdrecht en wat dacht van een kanotocht op de Kreken rondom de Loosdrechtse plassen? De Vechtplassen, waar de Loosdrechtse Plassen deel van uitmaken, liggen in het meest zuidoostelijke deel van Noord-Holland, tussen de Vecht en de Utrechtse Heuvelrug. Door de winning van turf is een prachtig landschap van plassen en moerasbossen ontstaan. Een deel van de regio is beschermd gebied (de Oostelijke Vechtplassen), waar vogels, dieren en planten in alle rust gedijen. Het andere deel is recreatiegebied, erg in trek bij watersporters in alle soorten.

slapen in de kreken van Loosdrecht

slapen in de kreken van Loosdrecht

Availability Calendar

  Available   Not Available
Waterfront Loosdrecht

Waterfront Loosdrecht

Een eilandje voor jezelf? Met de Waterfront locatie "Loosdrecht" kan het! Even helemaal alleen in de rust van de natuur met niemand om je heen. Laat je verrassen en kies de avontuurlijke route door met een kano naar je slaapbestemming te gaan of kies voor meer comfort en laat je brengen met onze boot. Vaar je avontuur tegemoet!
December 2022 1 Thu 2 Fri 3 Sat 4 Sun 5 Mon 6 Tue 7 Wed 8 Thu 9 Fri 10 Sat 11 Sun 12 Mon 13 Tue 14 Wed 15 Thu 16 Fri 17 Sat 18 Sun 19 Mon 20 Tue 21 Wed 22 Thu 23 Fri 24 Sat 25 Sun 26 Mon 27 Tue 28 Wed 29 Thu 30 Fri 31 Sat
0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Lekker tegen de rietkraag