overnachten met extra’s

Wil je met meer dan 2 personen overnachten? Reis je met weinig bagage  en kan je geen slaapspullen meenemen? Of begint de dag voor jou alleen maar goed  met een  vers gemaakt ontbijtje?
Wil je je verblijf nog wat extra gemakkelijk maken  dan bieden we deze extra mogelijkheden die je gemakkelijk kunt bijboeken.
Wil je je verblijf nog wat extra gemakkelijk maken  dan bieden we deze extra mogelijkheden die je gemakkelijk kunt bijboeken.
Slaappakket voor 2 personen:
Voor de rondreizende vakantiegangers met weinig bagage bieden wij de mogelijkheid dat de extra slaapspullen in het verblijf voor je klaar liggen. Wel zo gemakkelijk! Het slaappakket voor 2 personen bestaat uit een dekbed, onderlaken, dekbedovertrek en 2 kussenslopen en kan tegen een vergoeding van € 15,00 worden bijgeboekt.

Overnachten met meer dan 2 personen:
Het is mogelijk om voor maximaal 2 personen bij te boeken.  Tegen een vergoeding van € 15,00 per persoon per nacht wordt een self-inflating matje met hoofdkussen verzorgt.
Ontbijtservice:
Op verzoek kan Pampus Paviljoen 1874 een ontbijt verzorgen om de dag lekker te beginnen. De keuken van Pampus werkt met duurzame producten en haalt haar inspiratie uit oer-Hollandse traditionele gerechten.  De ontbijtservice verzorgt alle verse ingredienten voor een oer-Hollands ontbijt waarmee je deze gemakkelijk zelf  kunt bereiden op het tijdstip waar jij zin in hebt.  De kosten hiervoor zijn €12,50 p.p.