Reviews

Waterfront in het nieuws


De Volkskrant, herontdekking van Nederland (2021)

"In een klein sloepenhaventje aan de rivier de Vecht drijft een slaapplek voor romantici: De Waterfront floating lodges. Met een kano of trekvlot bereik je de voorziening, een soort tenthuisje op een vlot van zo’n 20 m2 groot. Hier word je wakker tussen de watervogels en waterlelies. Een lekker ontbijtje kun je laten bezorgen."De Kampion,
 de mooiste ecohuisjes (2021)

Een waterhuisje, oftewel een klassieke trekkershut op een drijvend vlot. Je beleeft er de rust van de natuur op het water. Deze drijvende huisjes zijn vanaf water én land bereikbaar, en je kunt er ook nog een kano bij huren.

De Zeven, de Waterfront floating lodges (2021)

We tippen hier een geweldige manier om er helemaal uit te zijn; De Waterfront floating lodges. Deze lodges drijven letterlijk op het water. De lodges zijn vanaf land en water te bereiken. De Lodge is perfect voor twee personen maar uit te breiden naar vier. Het is een beetje als kamperen op het water, maar dan wel met je eigen toilet. En zwemmen doe je vanaf je vlonder. Hoe heerlijk is dat!

Gastenboek

"Mooi en puur, dat waren onze dagen op dit prachtige plekje. Stijlvol en uniek is jullie lodge. En we hebben de ijsvogel gespot :)"

Remco, Steffi, Max en Quby (20 september 2021)

"Bedankt voor het logeren op deze bijzondere plek. Een week met heel mooi weer, gezwommen, gekanood op de Vecht en heerlijk gegeten. Heerlijk!"

Hans, Antoinette en Kaya (10 september 2021)

"Bedankt voor de mooie ervaring. We hebben genoten van de mooie omgeving en de zonsondergang, fijne wandelingen gemaakt. De ontbijtmand was heerlijk! Voor herhaling vatbaar." 

Ellen en Fabienne (16 augustus 2021)

"Wat een ervaring! Heerlijk rustig in slaap vallen en wakker worden. Heerlijk gevist. Naast de mega snoek van 89cm ook nog baarsjes en voorntjes gevangen vanuit de kano! We gaan uitgerust naar huis. Bedankt voor de goede service."

Karen en Romano (26 juli 2021)

"Wat een idyllisch plekje. Lekker wandelen, fietsen en kanoën. Van alle gemakken voorzien en een heerlijk ontbijt. Lekker knus maar fris. Waarschijnlijk tot snel!"

Chey en Karlijn (24 april 2021)

We zijn aangekomen om een paar dagen uit het stadsleven te zijn. Heerlijk! Gelukkig veel zon gehad. Heerlijk geluisterd naar de omgeving en uiteraard ook gekeken. Fijne ervaring. 

Ed, Naat en Spiky (13 mei 2021)

"We hebben genoten van het mooie uitzicht en de vele dieren, ondermeer de kleine meerkoet familie was erg leuk! Ook de kanotocht naar Weesp is een aanrader. Enorm bedankt."

Donny en Amy (31 mei 2021)

"Bedankt voor deze unieke ervaring op het water. We hebben van het heerlijke ontbijt en de extra dekens genoten. Tot een volgende keer."

Alex en Joëlle (4 april 2021)