IN HET NIEUWS


De Volkskrant, herontdekking van Nederland

"In een klein sloepenhaventje aan de rivier de Vecht drijft een slaapplek voor romantici: De Waterfront floating lodges. Met een kano of trekvlot bereik je de voorziening, een soort tenthuisje op een vlot van zo’n 20 m2 groot. Hier word je wakker tussen de watervogels en waterlelies. Een lekker ontbijtje kun je laten bezorgen."De Kampion,
 de mooiste ecohuisjes

Een waterhuisje, oftewel een klassieke trekkershut op een drijvend vlot. Je beleeft er de rust van de natuur op het water. Deze drijvende huisjes zijn vanaf water én land bereikbaar, en je kunt er ook nog een kano bij huren.

De Zeven, de Waterfront floating lodges

We tippen hier een geweldige manier om er helemaal uit te zijn; De Waterfront floating lodges. Deze lodges drijven letterlijk op het water. De lodges zijn vanaf land en water te bereiken. De Lodge is perfect voor twee personen maar uit te breiden naar vier. Het is een beetje als kamperen op het water, maar dan wel met je eigen toilet. En zwemmen doe je vanaf je vlonder. Hoe heerlijk is dat!


Natuurhuisje, Geniet van de prachtige natuur

 • Marielle13 mei 2023 - 14 mei 2023

  Natuur, rust en ruimte:

  Prachtig!

  Algemene beoordeling: 9

  Super accomodatie, erg genoten van het huisje.

 •  Ann-Sophie17 april 2023 - 18 april 2023

  Natuur, rust en ruimte:

  Complete stilte. Het enige wat je hoort zijn de watervogels en schapen. Een echte zaligheid.

  Algemene beoordeling: 9

  Wij hadden een heerlijk verblijf op het water. Dit was met stip het meest unieke verblijf waar ik ooit ben geweest. Alles is aanwezig waardoor je weinig aan luxe moet inboeten.