Trekkersvlot

Trekkersvlot®(Floating lodges))
Vanuit een passie voor het buitenleven  en gastvrijheid is het idee geboren om deze 2 grote passies te combineren tot een unieke belevenis op het water.
Door een ‘klassieke’ trekkershut te bouwen op een drijvend vlot ontstaat een hele  nieuwe en eigentijdse  verblijfsmogelijkheid op unieke lokaties, voor een unieke beleving.
Beleef de rust,  geniet van de natuur en ontdek de unieke omgeving!
De ‘floating lodges’ zijn per nacht te huur en daarmee ideaal voor een fiets-, wandel of sloepenvakantie. De trekkersvlotten  zijn altijd vanaf het water èn vanaf het land bereikbaar.
Het trekkersvlot®
Het trekkersvlot®is een houten hut op een degelijke vlotconstructie van 19,5m2. De hut heeft een oppervlak van 13m2 en is geschikt voor 2-4 personen. Eenvoudig ingericht met aandacht  voor duurzaamheid biedt het trekkersvlot een zelfstandig verblijf.  Met  een goed bed, lekkere zitgelegenheid, drinkwatervoorziening, een kookuitrusting en een toilet is een comfortabel een aangenaam verblijf gegarandeerd. Door isolatie toe te passen is het vroege voorjaar of de late nazomer ook heel geschikt om op het trekkersvlot te verblijven.

inrichting Floating Lodge, Waterfront

De trekkersvlotten liggen op unieke lokaties en zijn altijd vanaf het water èn vanaf het land bereikbaar.Hier beleef  je de rust,  geniet je van de natuur en ontdek je de unieke omgeving!